Изпратете ни

Вашето запитване

Какви са предимствата при използване на услугата „Адвокат онлайн“ ?

Услугата „адвокат онлайн“ ви дава възможност да получите правна услуга, без да отделяте време за предварителна среща или консултация, да записвате предварително ден и час за среща, да губите време за пътуване или прекъсвате своето работно време.

В продължение на няколко години предлагах услугите си онлайн единствено за клиентите ми от чужбина, но по-късно множество клиенти от България също се възползваха тази услуга поради множеството предимства сред които отпадане на необходимостта от съобразяване с работното време на кантората и посещение на място, бързо и лесно получаване на правна информация в подходящо за клиента време от уюта на собствения му дом или офис, удобно заплащане на адвокатското възнаграждение, особено при използване на услугата „Онлайн банкиране“.

За да получите правна онлайн консултация,
е необходимо да извършите следното:

1. В дадения по-долу формуляр опишете правния проблем, въпрос, казус, който имате;

2. Попълнете във формуляра и отнасящите се за Вас данни, необходими за осъществяване на обратната връзка с Вас;

3. След запознаването ни с правния Ви проблем, въпрос казус, Вие ще получите съобщение на посочената от Вас електронна поща (e-mail) за цената на исканата от Вас услуга. Цената на консултацията зависи от фактическата и правната сложност на казуса и времето необходимо за разрешаването му.

4. Плащане на цената на услугата може извършите по банков път.

5. Консултацията се предоставя в писмен вид на посочената от Вас електронна поща (e-mail) в срок до 48 часа от деня на потвърждаване на извършеното плащане.

6. Дистанционните услуги могат да се извършват също по мобилен или стационарен телефон, или viber, като предварително бъдат заплатени по банков път.

Заявете Вашата

КОНСУЛТАЦИЯ